Företagsfotografering

Behöver ni en fotograf i Stockholm med lång erfarenhet av porträtt och företagsbilder? Jag har jobbat med flera av Sveriges största tidningar och företag och kan hjälpa er med porträtt, pressbilder och verksamhetsbilder för hemsida, årsredovisningar,  sociala medier och annan marknadföring.

Porträtt företagsfotografering hemsida Stockholm

Porträtt

Dags för nya bilder?

Behöver ni nya medarbetarporträtt till hemsidan, intranätet eller sociala medier? Eller vill ni fylla på med nya pressbilder på era talespersoner? Jag har lång erfarenhet av alla typer av porträttfotograferingar för flera av sveriges största tidningar och företag. Oavsett om ni behöver enstaka porträtt eller vill fotografera hela personalstyrkan så hjälper jag gärna till!

Verksamhetsbilder

Berätta er historia!

Stärk bilden av ert företag med nya verksamhetsbilder till er hemsida eller nästa årsredovisning. Som dokumentärfotograf med lång erfarenhet från pressfotografi vet jag hur man förmedlar en story i bilder. Oavsett om ni vill fylla på bildbanken för er marknadsföring eller nästa rekryteringskampanj så hjälper jag gärna till. Jag är utbildad på Nordens Fotoskola Biskops Arnö – Sveriges mest prestigefyllda utbildning inom dokumentärt foto – och kan hjälpa er att skapa en engagerande berättelse som stärker bilden av ert företag.

Årsredovisning

Lyft fram siffrorna med bra bilder!

Jag hjälper er med porträtt, gruppbilder och verksamhetsbilder till er nästa årsredovisning. 

Ska vi höras?

Slå en signal eller skicka ett mail så tar vi det därifrån.

073-990 48 59
hello@jonaseng.com

 

Några jag har jobbat med: